INTENSIVE PROGRAM

NAK SKOR SPM?

Attention: Pelajar yang rasa give up nak skor Maths & Add Maths SPM.

“Anda Akan Didedahkan Rahsia Bagaimana Pelajar Yang Lemah Matematik Pun Boleh Melonjak dari ‘E’ Naik Ke ‘A’ Dengan Pantas”

Hai,Saya Cikgu Rajaei Ali.

Selain mengajar sejak tahun 2010 lagi saya sangat aktif  terlibat  dalam menulis buku dan mengadakan seminar matematik untuk guru dan pelajar diseluruh negara.

Seminar Intensif Matematik (SIM) Untuk Pelajar

Training Untuk Guru & Tutor

Kesilapan Ramai Ibu Bapa?

1) Masukkan anak yang lemah ,tak ada asas DALAM KELAS YANG SAMA dengan pelajar cemerlang.

2) Masukkan anak ke kelas tuisyen yang TIDAK ADA PROGRAM.

3) Anak yang lemah Masuk kelas tuition yang guru ajar silibus Form 5 ,2 BULAN SEBELUM EXAM BARU GURU BUAT REVISION semula silibus F1-F4.(Dah Terlambat)

Memperkenalkan….

SPMKING adalah satu program PREMIUM dirangka khusus untuk pelajar TINGKATAN 5 yang akan ambil SPM yang mana mengandungi 3 element iaitu PEMULIHAN ,PECUTAN,& PENGUKUHAN

Bagaimana SPM KING Program Boleh Membantu?

1#PEMULIHAN

 SPMKING PEMULIHAN : adalah program pemulihan silibus Matematik Tingkatan 1 hingga tingkatan 3 SECARA PANTAS (Fast Revision).

 SESUAI UNTUK yang ‘zero asas’  atau yang nak ingatkan balik formula-formula penting secara pantas.

 PENTING !  30% Soalan dalam SPM datang dari bahagian ini + Asas dari topik bahagian ini DIPERLUKAN untuk pelajar menguasai silibus Form 4 dan Form 5

2#PECUTAN

 SPMKING PECUTAN : adalah program ULANGKAJI PANTAS Untuk Silibus  Maths  Form 4. (Fast Revision Form 4 Syllabus)

 SESUAI UNTUK pelajar yang lemah bab form 4  dan nak ulangkaji secara ‘FAST REVISION’ untuk ingatkan balik dan baiki kefahaman sebelumni. 

 PENTING !  35% Soalan dalam SPM datang dari bahagian ini.

3# PENGUKUHAN

 SPMKING PENGUKUHAN : adalah program untuk bantu pelajar kuasai silibus Form 5 & Teknik Menjawab Silibus SPM Keseluruhanya.

 SESUAI UNTUK semua pelajar yang nak belajar teknik menjawab menghadapi SPM.Kelas berlangsung sehingga SPM

 PENTING !  35% Soalan dalam SPM datang dari bahagian ini.

Team Guru SPM KING Program

Bagaimana Program SPM KING Dijalankan

INTENSIF sebulan 4x dan 2 jam setiap sesi  .

KELAS ZOOM (Komunikasi 2 hala) 

RAKAMAN VIDEO (Pelajar boleh tonton rakaman ulang-ulang sampai faham)

SELEPAS EPNDAFTARAN Pelajar akan diberi akses ke bilik khas (Website) mengandungi bahan pembelajaran yang diperlukan contoh seperti dibawah.

"Berapa Harga Program SPM KING ni?"

11 Soalan Lazim Yang Biasa Di Tanya

1. Apa yang dimaksudkan dengan Program SPM KING ?
Program SPM King ini adalah program Premium yang dirangka khusus untuk pelajar Tingkatan 5 yang mengandungi 3 teras utama iaitu PEMULIHAN, PECUTAN & PENGUKUHAN .

Cadangan saya adalah sangat baik untuk ambil Program Pemulihan, Pecutan & Pengukuhan. Kerana ianya lengkap sebab merangkumi topik Tingkatan 1 – 5 bersamaan dengan 5 tahun tempoh belajar. Namun ia tetap bergantung kepada puan, check dimana tahap anak puan sekarang samada perlu pemulihan, pecutan atau pengukuhan? Bagi anak yang sangat lemah tiada asas saya wajibkan ambil ketiga-tiga program serentak untuk jimatkan masa.

ANAK SAYA PEPERIKSAAN DARI FORM 1 – FORM 3 TAK PERNAH LULUS, FORM 4 PON DIA TAK FAHAM JUGA, FORM 5 DIA OK-OK JE, MACAM MANA YA ?

Puan ambil terus ketiga-ketiga program yang dinyatakan, at least puan tak perlu risau dah sebab kami bantu cover semua.

Puan, program ini ada rakaman setiap kali kelas dijalankan dan diletakkan dalam website. Jadi anak puan boleh tengok semula rakaman yang telah dilakukan.

Jangan risau puan, walaupon puan tengok yang rakaman, tetapi seolah-seolah anak puan rasa macam tengah LIVE sebab kita menggunakan aplikasi zoom yang mana cikgu akan berinteraksi dengan pelajar.

Platform yang digunakan adalah aplikasi zoom dimana kita akan berinteraksi dengan pelajar sewaktu kelas dijalankan. (Interaksi 2 hala)

Boleh, sebab cikgu akan memberi ruang kepada pelajar untuk bertanyakan soalan pada masa-masa tertentu sewaktu kelas dijalankan.

Boleh untuk join puan jika puan nak asas Matematik anak puan cemerlang. Tapi topik-topik yang akan diajar mungkin sedikit berbeza dengan topik yang anak puan pelajari sebab Tingkatan 5 masih menggunakan silabus KBSM dan ini adalah tahun terakhir silabus tersbut digunakan. Tetapi masih boleh untuk mempelajari sebab ada juga topik dari KBSM di topik KSSM.

Ya, sangat sesuai untuk calon yang nak ambil SPM ulangan sebab susunan topik yang telah dibuat sangat membantu untuk calon SPM Ulangan.

Anak saya belajar di tahfiz sejak Tingkatan 1 sampai tingkatan 4.Sekarang Tingkatan 5 baru mula belajar akademik dan nak ambil SPM.Asas Zero,bagaimana SPM King ni boleh bantu?

Jawapan:

Bagi yang zero asas ni puan ,wajib masukkan dalam kelas SPM KING PEMULIHAN & SPM KING PECUTAN terlebih dahulu.Program ni memang dirangka khusus untuk individu seperti anak puan yang zero basic.

 

Ini kerana komitmen dan kesungguhan kami untuk bantu anak puan, value yang puan bayar selama 2 bulan tu kami akan pulangkan dengan peningkatan prestasi yang anak puan akan terima nanti.

Dah Sedia Nak Matematik SPM?

Days
Hours
Minutes
Seconds